Suveniri

„Grafički centar Nova“ predstavlja  NOV način poslovanja sa NOVIM tehnikama, NOVIM mogućnostima, NOVIM idejama, NOVIM znanjima i iskustvima.
Prioritet našeg rada predstavlja izrada širokog spektra suvenira na najrazličitijim materijalima (porcelana, keramike, stakla, drveta, metala  tekstila suveniri, biorazgradivih materijala,klirita) sve sa notom tradicije i originalnosti. Raznovrsna ponuda i višenamenske svrhe pružaju mogućnost izbora za idealne poklone, detalje i uspomene.

IZRADA AUTENTIČNIH SUVENIRA PO VAŠIM IDEJAMA I TRADICIJI VAŠE OKOLINE

„Grafički centar  Nova“  kao sto i samo ime kaže, jeste i centar grafike  jer veliki obim našeg posla jesu i štamparski radovi iz domena sito štampe, ofset štampe, tampon štampe, štampe na tekstilu, laserskog graviranja i digitalne stampe. Uz najsavremeniju opremu u oblasti štampe u mogućnosti smo da pružimo veliki izbor i dobar klvalitet uslužnog štampanja.

„Grafički centar Nova“ jeste i kompanija  koja zastupa socijalno odgovorno poslovanje, zapravo deo tima zaposlenih koji izrađuju naše raznovrsne i kvalitetne proizvode čine i osobe sa invaliditetom. Uključivanjem marginalizovanih grupa u radni proces težimo ka menjanju socijalne slike i socijalnih navika celokupne drustvene zajednice.